Bescherm uw huisdier tegen vlooien en teken

15 april 2018
De Berg

Week van de teek 2018 :16 t/m 22 april 

Verheugt u zich op het voorjaar en de zomer? Teken en vlooien ook! Ze worden nu zeer actief en kunnen bij uw hond of kat veel ongemak veroorzaken. Jeuk, irritaties en mogelijk ook ziektes! Via een tekenbeet kunnen ziekteverwekkers overgebracht worden op kat, hond en mens. Vlooien kunnen lintwormen overbrengen en uw huisdier kan allergisch zijn voor vlooienbeten.

De Week van de Teek wordt jaarlijks georganiseerd door landelijke samenwerkende organisaties, om de gevaren van dit kleine beestje onder de aandacht te brengen.

Voorkomen is beter dan genezen

Voorkomen is daarom beter dan genezen. Wij besteden de komende maanden extra aandacht aan de preventie en bestrijding van teken en vlooien. Kom naar onze praktijk voor een uitgebreid advies en de meest innovatieve teken- en vlooienmiddelen.

Langdurige bescherming

We adviseren u graag over langdurige vlooien- en tekenbescherming voor honden en katten. Wij hebben de nieuwste vlooien- en tekenmiddelen voor uw hond en kat en kunnen u helpen een keuze te maken die het beste bij u past.

Maak snel een afspraak

Wilt u meer informatie over teken- en vlooienbestrijding of wilt u direct de middelen aanschaffen? Kom dan langs of maak een afspraak.

Zie ook www.weekvandeteek.nl en www.vlooienenteken.nl voor meer informatie.