Veterinair Vuur

9 november 2021
De Berg

De opleiding diergeneeskunde in Utrecht bestaat 200 jaar. Om dat te vieren gaat er een symbolisch vuur door heel Nederland, van dierenkliniek naar dierenkliniek. Dit gebeurt op een niet gemotoriseerde, sportieve wijze. Het Veterinaire vuur is vertrokken op 4 oktober vanaf de Universiteit in Utrecht en reist zo’n 1500 km door het land. Uiteindelijk geeft het veterinaire vuur het startsein voor het jubileumjaar dat vanaf 10 december van start gaat.

Op 10 december hebben wij de eer om het Veterinaire vuur terug te brengen naar de Universiteit in Utrecht. Wij zouden het leuk vinden om dit samen met jullie te doen! Wij zullen de weg naar de Universiteit in Utrecht in een estafette vorm afleggen. Het eerste gedeelte van de praktijk richting het puntje van de Amersfoortse Berg willen wij met zoveel mogelijk honden en enthousiaste baasjes samen doen.

Hoe werkt het?
– We zullen rond 14:00 vertrekken vanaf de praktijk.
– Alle honden worden voorzien van een leuke sjaal.
– Vervolgens lopen we met zijn allen naar het puntje van de Amersfoortse berg (20 a 30 min lopen).
– Op de Berg staat er uiteraard iets lekker en iets warms op u te wachten.
– Een van onze teamleden neemt boven op de Berg de fakkel over om verder te gaan met de estafette.

Donaties
Tijdens de Veterinair Vuur estafette willen wij samen geld inzamelen voor meer diergeneeskundig onderzoek, onderwijs en patiëntenzorg. Hiermee houden we diergeneeskunde ook in de toekomst in beweging!

U vindt de Veterinair Vuur actie pagina van onze dierenartspraktijk hier, via deze link kunt u een donatie doen: https://veterinairvuur.vriendendiergeneeskunde.nl/actie/dierenkliniek-de-berg
Steun ons en help samen met ons de diergeneeskunde vooruit!

Komt u ons ondersteunen? Schrijf u dan nu in!

Inschrijven kan tot 22 november via de volgende link: Schrijf je hier in om deel te nemen aan de Veterinaire Vuur actie.