We hebben een goed opgeleid en op elkaar ingesteld team van dierenartsen, paraveterinairen en ondersteunend personeel, dat met veel enthousiasme zich samen inzet voor de beste zorg voor uw huisdier. Velen van ons team zijn al jaren een vertrouwd gezicht voor onze cliënten maar ook voor hun dieren.

Naast onze spreekuren en paarden visites, bieden we uitgebreid laboratoriumonderzoek, radiografie en echografie. Kennis en kunde trachten wij continue hoog te houden en te verbeteren, oa middels nascholingen en intercollegiaal overleg. We hebben in ons team daarbij ook dierenartsen die zich toegelegd hebben op een apart gebied en en op dit gebied extra nascholing volgen, zoals tandheelkunde, oogheelkunde, diabetes mellitus en dermatologie. Met onder andere onze puppy & kitten consulten, reisadviezen, preventieve zorg, gewichtsbegeleiding en seniorenconsulten voor de kat begeleiden wij u en uw huisdier een leven lang met zorg.

Met onze ruime openingstijden kunnen wij ons optimaal inzetten voor de beste zorg voor uw huisdier. Ons team staat met veel plezier voor u en uw dier klaar, u bent van harte welkom!

Team De Berg