DIERENKLINIEK DE BERG

Met passie en plezier, zetten wij ons in voor de gezondheid van uw dier!

Wij zijn een kliniek waar we hechten aan persoonlijk contact en het leveren van gezondheidszorg die passend is voor uw huisdier en uw persoonlijke situatie.
We hebben een goed opgeleid en op elkaar ingesteld team van dierenartsen, paraveterinairen en ondersteunend personeel, dat met veel enthousiasme zich samen inzet voor de beste zorg voor uw huisdier. Velen van ons team zijn al jaren een vertrouwd gezicht voor onze cliënten maar ook voor hun dieren.

Er bestaan binnen onze kliniek verschillende disciplines waarvoor specifieke scholing wordt gevolgd. Naast onze spreekuren en paarden visites, bieden we uitgebreid laboratoriumonderzoek, radiografie en echografie. Kennis en kunde trachten wij continue hoog te houden en te verbeteren, oa middels nascholingen en intercollegiaal overleg. We hebben in ons team daarbij ook dierenartsen die zich toegelegd hebben op een speciaal gebied, waardoor het niveau van kennis en vaardigheid op gebied van tandheelkunde, oogheelkunde, diabetes mellitus en dermatologie bijzonder hoog is. Met onze puppy & kitten consulten, reisadviezen, preventieve zorg, gewichtsbegeleiding en seniorenconsulten voor de kat begeleiden wij u en uw huisdier een leven lang met zorg.

Om het eerder genoemde maatwerk te kunnen leveren, is een onafhankelijke houding nodig. Daarom is de praktijk dan ook zelfstandig en geen deel van een keten.

Met onze ruime openingstijden kunnen wij ons optimaal inzetten voor de beste zorg voor uw huisdier. Ons team staat met veel plezier voor u en uw dier klaar, u bent van harte welkom!

Team De Berg

 

Onze zorg voor uw dier

Hond

Hond

Kat

Kat

Konijn en knaagdieren

Konijn en knaagdieren

Paard

Paard

VOLG ONS OOK OP FACEBOOK