Vacatures (1)

Vacature paraveterinair Dierenkliniek de Berg

Bij Dierenkliniek de Berg werken wij met passie en plezier voor de gezondheid van uw dier! We hebben een fijn team, met een open en informele sfeer. Velen van ons team zijn al jaren een vertrouwd gezicht voor onze cliënten maar ook voor hun dieren. Dierenkliniek de Berg is een onafhankelijke kliniek en geen onderdeel van een keten. Dat geeft ons nog meer de mogelijkheid om maatwerk te leveren. De beste veterinaire zorg en liefdevolle aandacht voor de dieren is voor ons net zo belangrijk als goede communicatie met onze diereigenaren. Wij zetten ons graag in voor een langdurige relatie.

Dierenkliniek de Berg behandelt vooral honden en katten, maar ook konijnen, cavia’s en andere dieren zijn meer dan welkom. Zo’n 10% van onze tijd besteden wij aan paarden. Je werkt bij ons met al deze diersoorten én hun eigenaren. Onze dierenartsen, maar ook onze paraveterinairen verdiepen zich graag in hun vak. Dit houdt in dat we als speerpunten o.a. tandheelkunde, dermatologie en
oogheelkunde hebben. Onze paraveterinairen geven puppy en kitten consulten, gewichts-begeleiding, artrose-begeleiding en meer.

Wat zoeken wij?

Per direct zoeken wij een gediplomeerde paraveterinair voor ongeveer 24-32 uur per week. Moment van in dienst treden is bespreekbaar. Goede communicatieve vaardigheden en een warm hart voor klant en dier zijn essentieel. Het hebben van werkplezier staat bij ons hoog in het vaandel. Minimaal 1 a 2 jaar praktijkervaring is een pre. De werkzaamheden omvatten voor een groot deel ‘klant contacten’ zoals balie en telefoon. Ook het uitvoeren van laboratorium werkzaamheden en het ondersteunen van de dierenartsen tijdens consulten behoort daarbij.

Na de inwerk periode bekijken wij waar je staat en waar je blij van wordt. Dat kan betekenen dat je meer aandacht gaat besteden aan een van onze speerpunten (bijv. dermatologie) en/of het zelfstandig geven van consulten (denk aan puppy en kitten consulten). Wij zijn opzoek naar een passend lid binnen ons team en streven naar een langdurige werkrelatie.

Wat bieden wij?

– Een contract van 24 – 32 uur per week. *In overleg 1 avond per week en zaterdag ochtenden
(gemiddeld 1 op 5)
– Geen nacht en zondagsdiensten
– Een dynamisch en gezellig team in een leuke net verbouwde praktijk met een trouwe klantenkring.
– Een even groot honden- als kattenbestand
– Groei en leer mogelijkheden o.a. door nascholingen
– Salaris conform cao
– Leuke secundaire arbeidsvoorwaarden

Interesse?

Ben jij de paraveterinair die wij zoeken en wil je in een hecht team komen te werken dat altijd achter jou staat? Stuur dan je motivatiebrief en CV naar administratie@dierenkliniekdeberg.nl

Naam praktijk: Dierenkliniek de Berg
Soort praktijk: Gezelschapsdieren en paarden
Datum ingang vacature: zo snel mogelijk
Aantal uren: 24-32u per week
Diploma: ParaveterinairPraktijkervaring: 1 a 2 jaar
Arbeidsvoorwaarden: Wij zijn lid van de BPW en houden ons aan de CAO

Contact persoon: C.M. Stoffers Praktijkmanager
Telefoonnummer: 033-4611202
E-mailadres: administratie@dierenkliniekdeberg.nl
Website: https://dierenkliniek-deberg.nl/