Puppy- en Kittenconsult

Pups en kittens, dat blijft altijd weer vertederend. Maar zo klein als ze zijn, zo snel groeien en ontwikkelen ze zich met de tijd. Wij bieden op onze kliniek daarom speciale puppy- en kittenconsulten, om deze ontwikkeling nauw te kunnen volgen en zo nodig te kunnen sturen.

Wanneer u met uw pup of kitten enkele keren bij ons bent geweest voor lichamelijk onderzoek, antiparasitica en de basis-vaccinaties, zien we de meesten daarna een tijd niet meer, bijvoorbeeld pas weer voor sterilisatie/castratie. Maar in die periode ontwikkelen ze zich wel enorm! Ze groeien, gaan wisselen, ontwikkelen zich in karakter. We vinden het als kliniek prettig om deze ontwikkelingen wat nauwkeuriger te kunnen volgen, zodat we zonodig ook bij kunnen sturen. De puppy en kittenconsulten zijn hiervoor bedoeld.

U komt met uw pup of kitten op een individuele afspraak bij een van onze assistentes. Zij kijkt uw dier op een tal van punten na, bij twijfel is er overleg met een dierenarts. Het is een moment waarop er extra aandacht is voor de gezondheid van uw dier, een moment waarop er ruimte is voor vragen van uw kant en een extra moment van gewenning inclusief beloning voor uw hond of kat. Hoe vaak u komt, is aan u.

Voor de pups en kittens die hun vaccinaties bij ons hebben opgestart is, zijn deze consulten kosteloos. Op een later moment inspringen kan natuurlijk ook, dan kost het eenmalig €17,50.

We zien u graag!