Pup in huis: LICG Digitale puppykalender: vanaf 5 weken-6maanden leeftijd elke week tips!

Een pup in huis? Dat brengt een hoop gezelligheid met zich mee! Toch is het vaak ook wel fijn om enige handvatten te hebben voor de opvoeding van uw jonge viervoeter. Het LICG ( Landelijk Informatiecentrum Gezelschapsdieren) heeft daarom een serie nieuwsbrieven met informatie over het eerste halfjaar van de jonge hond ontwikkeld en samengebracht in een digitale puppykalender. Inschrijven voor deze kalende is gratis.

Als abonnee krijgt u wekelijks de onderwerpen in uw mailbox die op dat moment belangrijk zijn voor uw pup. De serie nieuwsbrieven start vanaf het moment dat de pup 5 weken oud is; hij is dan nog bij de fokker maar het is prettig om dan al te kunnen lezen over de ontwikkeling en de voorbereiding voor het moment dat de pup bij u in huis komt. De laatste nieuwsbrief komt als de hond 26 weken/6 maanden oud is. U kunt op elk moment inschrijven en als uw pup 6 maanden oud is, stoppen de nieuwsbrieven vanzelf.

De onderwerpen in de nieuwsbrieven gaan over opvoeding, verzorging en medische zaken, maar ook algemene zaken zoals verzekeren en chippen.

Klik om in te schrijven

https://www.licg.nl/inschrijven