Solo vaccinatie

Solo Vaccinatie: vertrouwde preventieve zorg voor een prima prijs!

Dierenkliniek De Berg biedt de mogelijkheid uw dier op afspraak te vaccineren tegen een sterk gereduceerd tarief. De Solo Vaccinatie bestaat uit een gezondheidscontrole van uw hond, kat of konijn en een vaccinatie. Tarieven:

  • € 41.30  jaarlijkse vaccinaties hond/kat (L4 ziekte van Weil / Ducat)
  • € 43,95  cocktail vaccinaties hond/kat (DHP+L4/ Tricat)
  • € 53.40  vaccinatie kennelhoest (neusdruppel)
  • € 60,25  vaccinatie rabiës (hondsdolheid, hond of kat)
  • € 47,71  vaccinatie myxomatose en RHD1,2 konijn

De spelregels:
Deze Solo Vaccinatie is uitsluitend bedoeld voor het geven van vaccinaties aan gezonde dieren. Heeft u vragen of twijfels over de gezondheid van uw hond, kat of konijn is het verstandig een afspraak te maken voor consult + vaccinatie. Mocht er namelijk tijdens de controle een gezondheidsprobleem geconstateerd worden door de dierenarts, dan kan het zijn dat er een aparte afspraak gemaakt moet worden om dit te onderzoeken.

Kiest u voor de Solo Vaccinatie, dan zijn extra handelingen zoals anaalzakken ledigen of nagels knippen hierbij niet inbegrepen. Voor deskundig advies over o.a. de bestrijding van vlooien, teken en wormen zijn de assistentes u graag van dienst.

Pups, kittens en jonge konijnen:
Ons nadrukkelijke advies is om voor de eerste vaccinatie van uw nieuwe huisdier een afspraak te maken voor een consult + vaccineren. Wij plannen vervolgens tijd in bij de dierenarts om u uitgebreid te adviseren.
Voor pups, kittens en jonge konijnen bieden wij aansluitend een uniek en gratis uitgebreide begeleidingstraject gedurende het eerste levensjaar.

Nestvaccinaties:
Op aanvraag

Senioren:
Behoort uw dier tot de categorie Senior, dan adviseren wij u een afspraak te maken voor een consult + vaccineren. Wij kunnen uw dier dan beter helpen met de problemen die ouder worden met zich mee brengt.

Afspraak maken/vragen:
Wilt u een afspraak maken of heeft u naar aanleiding van het bovenstaande nog vragen, neemt u dan gerust contact met ons op. Dit kan op telefoonnummer 033-4611202.

Wist u trouwens dat u op maandag t/m donderdag ook iedere avond tussen 18:00 en 20:00 uur bij ons terecht kunt voor een afspraak?