Zorgverzekering

Een dierenverzekering voor uw hond of kat: “Is dat wel nodig?”
Wanneer u een hond of kat aanschaft is het afsluiten van een verzekering die de dierenartskosten vergoed een overweging waard. Uit ervaring weten wij dat het behandelen van uw huisdier in sommige gevallen nogal prijzig kan zijn. Voor een normaal consult vallen de kosten mee, maar dit ligt anders wanneer uw hond of kat iets mankeert. De kosten kunnen dan snel oplopen. Ook bij een operatie met  moderne narcosemiddelen en nazorg gaat het vaak om behoorlijk veel geld. Rekeningen van 1000 euro of meer zijn geen uitzondering.

Als er altijd geld beschikbaar is om op dat onverwachte moment de medische kosten te betalen, dan is een dierenverzekering niet nodig. Niet iedereen heeft echter de mogelijkheden om daarvoor geld apart te zetten. In zo’n situatie is het afsluiten van een dierenverzekering zonder meer aan te raden. De medisch noodzakelijk behandeling kan dan gewoon uitgevoerd worden, zonder dat u zich zorgen hoeft te maken over de financiële consequenties. Dat is een prettige zekerheid. Om die reden sluiten steeds meer eigenaren in Nederland een goede huisdierenverzekering voor hun hond of kat af.

 

Dierenverzekering vergelijken is verstandig 
Als u een ziektekostenverzekering voor uw hond of kat wilt afsluiten is het zinvol om de verzekeraars te vergelijken, want ze verschillen nogal qua dekking en premie. Aan de hand van diverse dekkingen en vergoedingen wordt getoond op welke punten de verzekeraars van elkaar verschillen en overeenkomen. Zo kunt u eenvoudig en snel vinden welke verzekering het beste bij uw wensen en budget past.

Kortom: alle belangrijke informatie die u nodig hebt voor de aanschaf van een huisdierenverzekering voor uw hond of kat kunt u in de tool vergelijken. Op de website www.verzekerjehuisdier.nl kunt u ook huisdieren vergelijken. Wel zo gemakkelijk!

Neem contact op met De Berg